16 Temmuz 2011 Cumartesi

Sorunsuz Lpg İçin Marka Önemli mi ?

     Sorunsuz LPG dönüşümü için marka ne kadar önemli ise montaj yapılan servis de, dönüşüm yapan görevlili' nin de bu işde eğitimli olması o kadar önemlidir.

     Günümüz LPG piyasasında 30' un üzerinde LPG markası mevcuttur. Her gitmiş olduğunuz servisde farklı markaları görmeniz mümkün. Peki hangi sistemi kendi aracınıza uygun olduğunu karar vermenizde biraz zorlanabilirsiniz. Bu konuda seçimizi doğru yapmalısınız. Seçimizi bugünlük değil ileriye dönük bir şekilde düşünmelisiniz. Seçmiş olduğuınuz marka piyasada güçlü olmasıda çok önemli, garanti sürecinde sizlerin ( tüketicinin ) haklarını koruması konusunda çok faydası olur.

     Bu sektör son 11-12 yıldır Türkiyede tam anlamıyla hizmet vermektedir. Piyasada ayakta duran firmalar sayılıdır, araştırma yaparken bunları göz önünde bulundurmak gerekir.

     Daha önceki yazılarımızda da belirttiğimiz gibi montaj yaptırmak istediğiniz servislerde dikkat etmeni gerek durumları yayınlamıştık (  http://lpgdunyasi.blogspot.com/2011/06/aracnza-lpg-taktrmadan-once-dikkat.html  ) buradan gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder